seizoensafsluiting

By 15 oktober 2017Geen categorie

Na een goed bezochte seizoensafsluiting afgelopen zaterdag zit het er nu definitief op voor de honk-en softbalspelers en -speelsters van JRC Ducks. Bij de afsluiting werd door voorzitter Bart Toemen teruggekeken op een voor alle teams succesvol seizoen. Voor sommige teams was het qua training en coaching lastig door het om verschillende oorzaken wegvallen van trainer/coaches. Toch is dit alles door de teams goed opgepakt en hebben zij zich allemaal prima staande gehouden.

Alle teams wisten zich in hun klasses te handhaven en pupillen honkbal gaat komend seizoen zelfs een klasse hoger uitkomen. Tevens werd afscheid genomen van enkele trainsters/coaches die jarenlang jeugdteams met heel veel inzet en enthousiasme getraind en gecoacht hebben waarvoor het bestuur van JRC Ducks hen zeer erkentelijk is.

De beeball majors en pupillen honkbal gaan vanaf de herfstvakantie meteen weer werken aan het nieuwe seizoen en gaan hiervoor op de maandagavonden in de zaal van het JRL aan de slag. Alle andere teams beginnen de zaaltrainingen vanaf de kerstvakantie in sporthal De Braken.

Vanaf 10 maart gaan de teams hun oefenwedstrijden spelen en op 7 april start dan de competitie voor seizoen 2018.

Voor meer info: info@jrc-ducks.nl

 

De allerlaatste uitslag van seizoen 2017:

 

14-10-2017 Honkbal Aspiranten Blue Lions Tilburg AH1 Ducks AH1 16-5

 

Graag melden wij ons begin maart dus weer en bedank ik u namens JRC Ducks hartelijk voor de ruimte die we wekelijks van u krijgen om onze sport onder de aandacht te houden!

 

Met vriendelijke groet,

Helma van Geel

wedstrijdsecretaris JRC Ducks