de sponsorcampagne is weer begonnen (Rabo Clubkas)

By 15 november 2018 Geen categorie

In Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sportieve, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale activiteiten en projecten is één van de manieren om onze betrokkenheid bij de omgeving te tonen. Vier keer eerder organiseerden wij de donatie-actie Rabobank Clubkas Campagne.

De leden van onze bank stemmen op hun favoriete clubs en bepalen daarmee hoe het totale bedrag van maar liefst € 200.000 verdeeld wordt. Breng dus ook jouw stemmen uit. Samen brengen we de clubs verder en helpen we ze om hun doelen te bereiken.

Via de post heb je een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze stemcode – die bestaat uit 2 hoofdletters, 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers – kun je vanaf 15 tot en met 29 november 2018 op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen voor de verenigingen en/of stichtingen die jij een warm hart toedraagt.

Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in drie stappen. Bij iedere stap wordt uitgelegd wat je kunt verwachten en wat je moet doen om jouw stemmen succesvol uit te brengen. Elke stem is geld waard. Je mag vijf stemmen uitbrengen waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting. Succes!

https://www.clubkascampagne.nl/hvdm/clubkascampagne