Einde seizoen

By 22 oktober 2019 november 4th, 2019 Geen categorie

Honk- en softbalvereniging JRC Ducks heeft afgelopen weekend na de laatste officiële competitiewedstrijd haar seizoen afgesloten.

Voorzitter Bart Toemen blikte terug op een goed verlopen seizoen waarin de softbal junioren met een enorme voorsprong op de nummer 2, Schiedam, kampioen werden. Een knappe prestatie waarvoor zij tijdens deze seizoensafsluiting in het zonnetje werden gezet!

Het Damesteam werd voor het 1e jaar in de 1e klasse 7e in de degradatiepoule nét boven Domstad Dodgers. Welke klasse het volgend jaar voor de dames gaat worden in nog niet bekend. Een verzoek om voortzetting in deze klasse is ingediend maar hangt ook af van de keuze van het team.

Heren 1 eindigde op een 3e plaats in de 2e klasse. Jammer genoeg werd de 2e plaats in het laatste speelweekend verspeeld door te verliezen van middenmoter Stags uit Etten Leur. Volgend seizoen wordt ingezet op het kampioenschap in deze klasse waarbij het doel is hiermee te promoveren naar de 1e klasse.

Heren 2 speelde als nieuweling in een andere regio in de 4e klasse en door hen werd een 6e plaats behaald.

De jeugdteams hebben er allemaal weer een leerzaam jaar op zitten, hebben leuke wedstrijden gespeeld en kijken allemaal met vertrouwen naar het volgend seizoen wat in maart 2020 weer start met  een serie oefenwedstrijden waarna in april de nieuwe competitie weer start. Daarvóór gaan alle team eerst nog de zaal in voor de binnentrainingen.

De jongste jeugd start al binnen enkele weken met deze binnentrainingen en dat is voor kinderen vanaf 5 jaar een uiterst geschikt moment om in te stappen. Heb je interesse om mee te komen doen of ben je benieuwd naar het honk- of softbal; neem dan contact op via info@jrc-ducks.nl