HEEL DUCKS BAKT!!!

By 31 mei 2018 Geen categorie

Beste jeugdleden, seniorenleden en jullie (groot)ouders, partners en anders betrokkenen,

het kan nog net:

 

vanaf mei (tot de zomerstop) sparen wij…op herhaling: HEEL DUCKS BAKT!!!

 

We hopen dit jaar weer flink te kunnen sparen en dan met vooral GEZONDE baksels; denk aan bijv. koude wraps gevuld met magere hartige producten of juist vers fruit in plakjes of moes, of wortelcake of hartige taart/quiche die ook koud erg lekker is.

 

We willen als sportclub tijdens deze actie tonen dat het leuk en ook heel lekker is om gezond bewegen te combineren met gezond bakken/eten en dat je beide dingen gezellig samen kunt doen!

 

We vragen van jullie allemaal met jullie teams een bijdrage in de komende weken en we dagen jullie uit om te komen met jullie lekkerste, gezonde recepten!

 

De ‘baksels’ mogen dagvers verkocht worden, in de kantine of langs de velden. Denk wel aan hygiënische omstandigheden, pas op met het warme weer en zorg ervoor dat alle gebruikte servetten en andere rommel netjes wordt opgeruimd.

 

Komend weekend spelen de Beeball Majors en de Pupillen honkbal thuis op de Wielakker, dus is het aan jullie om het eigen publiek én tegenstanders te verrassen met iets gezonds en lekkers, tegen een vriendelijke prijs (bijv. €0,50 per gezonde snack).

Welk kind, welke papa, mama, oma of opa het lekkerst kan bakken, mogen jullie samen met jullie publiek beslissen.

 

De opbrengst van de baksels gaat NIET in de kassa, maar in de grote glazen pot in de voorraadkast.

 

Het gespaarde bedrag wordt besteed aan onze jeugd, aan een nog nader te bepalen doel/activiteit o.d.

 

IEDEREEN VEEL PLEZIER MET BAKKEN EN PROEVEN EN VEEL SUCCES MET SPAREN!!!