Seizoensafsluiting op zaterdag 12 oktober!!

By 5 oktober 2019 oktober 22nd, 2019 Geen categorie

Bericht van de activiteitencommissie

Op ZATERDAG 12 OKTOBER a.s. komen we gezellig een laatste keer(in dit seizoen) samen op het veld, liefst met alle leden en hun ouders, partners en anders betrokkenen.

Iedereen is al welkom VANAF 15.00 UUR, kun je eerder KOM DAN om 14.00 uur kijken naar de laatste wedstrijd van JUNIOREN SOFTBAL, die het kampioenschap al binnen hebben; VAN HARTE PROFICIAT!!!

De officiële afsluiting staat gepland om 16.30 uur. Dan kijken we samen met de voorzitter terug op het afgelopen seizoen en besteden we tijd en aandacht aan alle zaken en mensen die we speciaal moeten of willen benoemen.

Tenslotte is er dan nog genoeg tijd over om na te praten, iets te nuttigen, een dansje te wagen voordat we de deuren sluiten.

DAN IS HET SEIZOEN ECHT VOORBIJ, WAT DAN…..?!

De spelende leden gaan de zaal in voor hun zaaltrainingen. Informatie hierover komt vanuit trainers/coaches. EN DAN…….

Na de jaarwisseling zijn jullie ALLEMAAL weer welkom in Duckantine voor onze Nieuwjaarsbijeenkomst, datum en tijd volgen nog.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen en de oefenwedstrijden willen we er altijd voor zorgen dat onze velden en Duckantine er weer netjes en verzorgd bij liggen/staan. Wij hopen dat jullie dan ook een bijdrage hieraan willen leveren door allemaal aanwezig te zijn op de jaarlijkse KLUSDAG in het 1e of 2e weekend van maart 2020. Exacte datum en tijden volgen nog.

MAAR EERST…………………SEIZOENSAFSLUITING 12 OKTOBER VANAF 15.00 UUR

Tot dan!